Koop Mulder stapt op als raadslid

0
108

DONGERADEEL – Raadslid Koop Mulder van de PvdA stopt per 28 november als raadslid in de gemeente Dongeradeel. Hij was zeven-en-een-half jaar raadslid. Mulder stopt met het raadslidschap omdat hij zijn werkzaamheden voor de gemeente niet langer kan combineren met zijn directeurschap bij zijn internationaal opererend werving en selectiebureau Optima Europe in Praag en zijn werkzaamheden voor ASN Installaties in Dokkum. Mulder geeft aan dat het hem spijt deze beslissing te moeten nemen. ‘Het raadswerk heeft mijn hart, ik voel me een echte volksvertegenwoordiger. Maar ik moet kiezen. Ik houd er niet van dingen half te doen. Het raadswerk vergt al meer dan 100 procent. Dat ben je aan de kiezers verplicht.’ Mulder gaat zich bij ASN Installaties volledig wijden aan de duurzaamheidagenda die door het nationaal Energie Akkoord veel projecten en tevens lokale werkgelegenheid met zich mee brengt.