‘Nederland Leest’ in november in Bibliotheken

0
117

REGIO – De hele maand november staat het boek ‘Erik of het klein insectenboek’ van Godfried Bomans centraal tijdens de campagne ‘ Nederland Leest’. In dit boek stapt Erik in het schilderij ‘de Wollewei’ en belandt daarbij in de wereld van de kleine kriebelbeestjes. Leden van de bibliotheek kunnen dit boek gratis ophalen. Voor mensen die moeite hebben met de kleine lettertjes hebben we speciale GrootLetterBoeken van Erik. Hierbij geldt wel: op = op. Daarnaast is het er nog een leuke kortingsactie voor biebleden: zij kunnen korting krijgen op de entreeprijs van Natuurmuseum Bruinenberg/SanjesZoo en Sanjesfertier. In de bibliotheek van Dokkum is een expositie over de schrijver Godfried Bomans te zien. Meer informatie is te vinden op de website ontdekdebieb.nl (noordoost).