week 45

0
162

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 5 november tot en met 11 november 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): De Rammen staan er om bekend: u neemt geen blad voor de mond. En helemaal deze week is tact niet uw sterkste punt. Het lukt u moeiteloos velen op de kast te krijgen, niet dat u dat zelf merkt overigens.

STIER (22 april t/m 21 mei): U ziet zich op een vervelende manier geconfronteerd met jaloezie en leert hiervan dat u bij tijden beter afstand kunt houden van mensen die niet oprecht zijn.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Buit uw sterke punten uit op het werk. U heeft de gave mensen makkelijk voor u te winnen en hoe meer mensen u op uw hand heeft, hoe makkelijker u zult bereiken wat u voor ogen heeft.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Wanneer iemand de komende week de samenwerking met u zoekt, wees dan voorzichtig, maar zeker niet afwijzend. Deze persoon kan u iets bieden, wat zeer waardevol zal blijken.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De Leeuwen werken gestaag aan plannen, welke pas op een latere termijn ten uitvoer worden gebracht. Desalniettemin is het verstandig nu te investeren, want wie nu zaait, zal straks oogsten.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Er komt een slecht bericht, waardoor u danig van slag bent. Na een aantal dagen van verdriet en neerslachtigheid, weet u toch de draad weer op te pakken en probeert u weer sterker verder te gaan.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het is hoog tijd vele onafgemaakte klusjes op te pakken en af te ronden, beste Weegschaal. Zet uw zelfmedelijden de deur uit en pak eens goed aan.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Er komt een nieuw persoon in uw leven met wie u vanaf het eerste moment een bijzondere klik heeft. Of dit uitgroeit tot meer, ligt volledig in uw handen. Het is wel zaak duidelijk te zijn over uw gevoelens en verwachtingen.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Al een poosje staan uw vriendschappen op een laag pitje en deze week begint u te merken hoezeer u de contacten mist. Wanneer u uw hart opent en uw gevoelens durft te tonen, zult u zien dat u nog genoeg vrienden over heeft.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): De sterren staan gunstig om een grote verandering door te voeren. Denkt u over een andere baan, het verkopen van uw huis of het beëindigen van een relatie? Nu is het moment.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Wanneer het gaat om een stabiele thuissituatie is uw partner goud waard. Dat beseft u en laat u deze week duidelijk merken. Het draait daarom allemaal eens om die ander, die het ook zo verdient.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Er komt een oude bekende op uw pad die verrassende informatie met zich meebrengt. Neem rustig de tijd dit te verwerken en uw voordeel ermee te doen.