Adrian Mey helemaal terug met ‘Ik heb die laif’

0
140
Zuidhorn cdpresentatie Adrian Mey-2

“Het is mijn avond voor mijn fans”

ZUIDHORN – Afgelopen zaterdag was het weer genieten blazen voor de fans van zanger Adrian Mey. Het was weer tijd voor de jaarlijkse fanclubavond van de uit Zuidhorn afkomstige zanger, ook wel bekend als Arie Meijerman. Hij had een ware verrassing voor zijn fans in petto. Mey presenteerde zijn nieuwe single ‘Ik heb die laif’.

‘Ik heb die laif’ is de Groningse vertaling van de hit ‘Ik heb je lief’ waarmee Paul de Leeuw in 1997 de derde plaats van de top 40 bereikte. Mey koos voor een Hoogelandse vertaling van de tekst. “Want dat vind ik mooi Gronings”. Hij kreeg voor de vertaling hulp van plaatsgenoot en zanger Martin Korthuis. Mey is weer helemaal terug met deze single. “Ik vind het een prachtig mooi liedje. Gelukkig heb ik alle gezondheidsproblemen achter me kunnen laten en heb ik inmiddels weer wat optredens staan. De nieuwe single gaat natuurlijk naar alle radiostations en ik hoop dat zij hem oppakken.” Mey overhandigde de eerste single aan zijn jongste zus. Na een turbulent jaar waarin de beiden hun oudste zus verloren en ook Mey zelf ernstige gezondheidsklachten kreeg, deelden de twee dit mooie moment.

Mey was niet de enige die het podium beklom tijdens de fanclubavond. Ook Hindrik en Ria, Sijtse Scheeringa en Niels Span traden op. “Het is mijn avond voor mijn fans”, vond Mey die zelf drie setjes op het podium verzorgde en de presentatie in handen nam.