Autobedrijf Buitenpost sluit zich aan bij JAMES Auto & Service

0
122

BUITENPOST – Autobedrijf Buitenpost en Ford dealer, heeft in haar jarenlange bestaan een grote klantenkring opgebouwd met de verkoop van talloze occasions en is inmiddels een begrip in de regio Buitenpost. Autobedrijf Buitenpost is altijd op zoek naar nieuwe kansen om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. JAMES Auto & Service biedt Autobedrijf Buitenpost extra kansen op het gebied van onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s. Zakelijke, maar ook particuliere rijders, kunnen terecht in de ruime, moderne werkplaats en receptie aan de Marconistraat 2, Buitenpost. Sinds 1 oktober voert het garagebedrijf ook de naam JAMES Auto & Service Buitenpost. De keuze voor James Auto & Service was voor Autobedrijf Buitenpost vrij simpel, zo vertelt directeur Okko Jan Pietersma : “Met deze formule kunnen we de markt voor merkonafhankelijke APK, onderhoud en reparatie nog beter bedienen en onze klanten ontzorgen en tegelijkertijd mobiel houden. En mobiel blijft de klant zeker, want bij JAMES Auto & Service is men bij een onderhoudsbeurt verzekerd van gratis vervangend vervoer en de zakelijke rijder van haal- en brengservice.“ De verkoop van occasions en nieuwe auto’s behoren ook nog tot de activiteiten van Autobedrijf Buitenpost en JAMES Auto & Service Buitenpost. Pietersma vertelt: “De toevoeging van JAMES biedt hierin juist extra kansen, we kunnen nu gemakkelijker meerdere merken verkopen.’