Eerste prijs met promotie voor Jeugdbrassband ‘Projunior’

0
342
GERKESKLOOSTER - jeugdbrassband

GERKESKLOOSTER/STROOBOS – Jeugdbrassband Projunior uit Gerkesklooster/Stroobos nam afgelopen zaterdag voor het eerst deel aan het Bondsconcours in Drachten. De fanatieke jeugdband onder leiding van Dineke Oostra-Kamminga was de eerste deelnemer van het middagprogramma. Na een koraal speelde de band ‘Four old dances’ van Jan van der Roost en sloot af met ‘Voyage with the VOC’ van Willian Vean. Aan het einde van de middag werden de resultaten bekend, en kregen de muzikanten van Projunior maar liefst 87,67 punten voor hun optreden. Dat betekende een eerste prijs met promotie. De komende tijd is de jeugdband bezig met de voorbereidingen voor kerst. Ook blijven zij zich inzetten om samen naar Engeland te kunnen om daar deel te nemen aan ‘Summer School’.