Elly Rosema

0
208
Aan de Slag Elly Rosema

Woonplaats: Grijpskerk

Recente opleiding(en): MEAO – secretarieel (diploma 1982), SEPR (diploma), medisch secretaresse (diploma 1996)

Recente werkervaring: Telefoniste bij Freia Shared Services te Groningen. Hier was ik naast telefoniste eigenlijk overal inzetbaar. Het laatste half jaar heb ik het secretariaat regelmatig bijgestaan met archiveren, heb enkele vertaalopdrachten gedaan o.a. Nederlands – Duits en Nederlands – Engels, de afdeling HRM meegeholpen, kortom overal inzetbaar.

Eigenschappen: Klantvriendelijkheid, accuraat, zelfstandig maar ook een teamspeler, flexibel, aanpakker, prettige telefoonstem, een goede talenkennis van Engels en Duits en altijd bereid om iets nieuws te leren.

Zoekt: Een baan als receptioniste/telefoniste/administratief secretarieel medewerkster

Te bereiken via: e-mail: elfocaro@hotmail.com of telefoon: 06-27363261

De crisis moet Elly wel hebben. Sinds 2004 is ze enthousiast aan de slag gegaan als receptioniste/telefoniste en administratief mederwerkster, maar meerdere keren moest ze noodgedwongen het veld ruimen. Haar laatste baan, waar ze twee jaar zich inzette, leek verlengd te worden, totdat de helft van het personeel eruit moest. “En ik kan wel vernemen dat het langer duurt wat nieuws te vinden”, merkt Elly. Dat terwijl ze staat te popelen om weer aan de slag te gaan. “Ik werken erg leuk. Gezellig met een leuk stel collega’s om je heen en je hebt weer elke dag een doel. Ik zou ook graag meer dan 32 uur in de week werken.” Verhuizen is dan ook geen probleem voor de gemotiveerde Elly. Ze beschikt over een goede talenkennis van onder andere Engels en Duits, houdt van het klantencontact en zegt ze lachend: “ik ben vrij vaak, of eigenlijk altijd vrolijk. Oh, en ik heb een prettige telefoonstem”, voegt ze eraan toe, wat bij deze beaamd is.

HAAR CV KUNT U HIER DOWNLOADEN

Ook meedoen? Neem contact op met de redactie via 050-4065040 of destreekkrant@media-totaal.nl.