Jubilarissen FNV Bouw Achtkarspelen gehuldigd

0
960
SURHUISTERVEEN - FNV jubilarissen

SURHUISTERVEEN – Tijdens een feestelijke avond heeft oud FNV Bouw voorzitter John Kerstens de jubilarissen van afdeling Achtkarspelen gehuldigd. Kerstens doet dat graag: ‘Ik wil graag de mensen bedanken die al lang lid zijn van de bond. Zij maken het werk van de vakbonden mogelijk. Zonder de 1,2 milljoen leden van de FNV zou voorzitter Ton Heerts in Nederland niets te vertellen hebben en zou het werk van de vakbond niet mogelijk zijn.’Op de foto staan de jubilarissen met Tweede Kamerlid John Kerstens. 25 jaar lid zijn: J. de Haan (Buitenpost), G. Wassenaar (Surhuisterveen), J. Postma (Surhuisterveen), B. de Wit (Surhuisterveen), M. de Haan (Surhuisterveen). 40 jaar lid zijn: W. Gall (Surhuisterveen), S. Veenstra (Surhuisterveen), S. Veenstra (Surhuisterveen). 50 jaar lid zijn: L. Booi (Rottevalle), R. Heidinga (Harkema)