Koploper Bolsward wint van dames De Meeuwen

0
131
ZUIDHORN De Meeuwen - Bolsward

ZUIDHORN – De dames van volleybalvereniging De Meeuwen waren afgelopen zaterdag niet opgewassen tegen Bolsward. De lijstaanvoerder bleek in Zuidhorn te sterk te zijn en won dan ook met 3-1 in sets. Nadat de gasten de eerste drie sets met 25 – 17, 25 – 23 en opnieuw 25 – 17 verloren gingen, redde De Meeuwen in de laatste set de eer. Bij een gelijke stand van 23 – 23 trokken Inge Schutte en Angela Mennes de setwinst over de streep.

De leden van De Meeuwen moeten zaterdag 23 november even tijdelijk verhuizen, want dan worden de wedstrijden gespeeld in De Bokkediek in Grijpskerk in plaats van in Zuidhorn. De jeugd komt vanaf half elf ’s ochtends in actie. Dames 1 is vrij en Heren 1 spelen om 18.30 uur tegen Ritola 2.