Nieuwe studio in gebruik genomen

0
920
REGIO - Studio RTN NOF

REGIO – Streekomroep RTV NOF heeft afgelopen zaterdag haar nieuwe studio in gebruik genomen. Na een week van slopen en bouwen kon zaterdagochtend de reguliere programmering zaterdagochtend om 08.00 uur hervat worden. In een week tijd is de hele studio gestript, tot de vloer aan toe, en is er een volledig nieuwe digitale studio gebouwd. Volgens voorzitter Simon Talsma was de investering hard nodig maar zijn zij inmiddels weer helemaal klaar voor de toekomst. ‘Na een verlenging van onze uitzendlicentie in Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland c.a. voor de komende vijf jaar en met deze nieuwe digitale studio zijn wij weer klaar voor de toekomst. Zonder de hulp van onze adverteerders en sponsors was dit absoluut niet mogelijk geweest.’ De komende weken worden de puntjes nog op de ‘i’ gezet. Zo wordt er nog gewerkt aan het online signaal van de webcam. De omroep zoekt nog vrijwilligers op zowel radio, tv als internet-gebied. Iedereen die iets wil betekenen is welkom, van cameraman tot verslaggever/presentator. Reageren kan via een mail aan: vacatures@rtvnof.nl