Piet Diego verkoopt strooigoed voor Make-A-Wish in trein

0
1874
REGIO - actie make a wish

REGIO – Zit je op 20 november ’s ochtends in de trein van Leeuwarden naar Groningen, kijk dan niet vreemd op wanneer er ineens een zwarte Piet voor je staat om strooigoed te verkopen. Op woensdag 20 november wordt namelijk de landelijke Actie Strooigoed georganiseerd, waarbij in het hele land strooigoed wordt verkocht voor de stichting Make-A-Wish. De opbrengst van de actie komt volledig ten gunste van wensvervullingen van zieke kinderen. Piet Diego zal op 20 november op het station in Groningen om 09.20 het startsein geven voor de landelijke actie. Om 10.09 stapt Piet Diego uit in Leeuwarden, waarna hij om 10.21 opnieuw in de trein stapt, terug naar Groningen. Onderweg kunnen passagiers strooigoed kopen voor het goede doel.