Sinterklaas zaterdag naar Grootegast

0
109

GROOTEGAST – Na zijn aankomst in Groningen, gaat Sinterklaas zaterdagmiddag direct door naar Grootegast, waar hij om 14:30 uur wordt ontvangen op het Marktplein. Sinterklaas laat De Streekkrant weten dat hij het heel leuk zou vinden als iedereen met een versierde fiets komt. Na het officiële welkom mogen de kinderen uit de groepen één tot en met vier mee naar de Herberg voor een gezellige middag. Een week later heeft Sinterklaas weer een activiteit in het dorp georganiseerd. Dan kunnen alle kinderen van de basisschool tussen 14:00 en 16:00 uur in de sporthal terecht, waar de gymvereniging een parcours heeft uitgezet. Voor de kinderen van groep één tot groep vier is er op 27 november tussen 14:00 en 16:00 ook nog een knutselmiddag in de Herberg. Ouders kunnen hun kinderen hiervoor opgeven via een briefje, dat op de scholen uitgereikt wordt. Aanmelden kan ook via kinderknutselmiddag@hotmail.com.