week 46

0
1947

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 12 november tot en met 18 november 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): De Rammen mogen erg graag geld uitgeven en hebben daarbij vaak slecht voor ogen wat de stand van zaken op financieel gebied is. Bedenk wel dat de bodem een keer in zicht is en de consequenties dan wel voor u zijn.

STIER (22 april t/m 21 mei): Nogal bot en hard bent u deze week voor de mensen om u heen. Uw eigen frustraties reageert u het liefst af op een ander en dat betekent dat zij het nogal moeten ontgelden.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De week staat in het teken van sociale contacten en daar gedijt u maar wat goed bij. Van gezellig koffiedrinken met een goede vriend(in) tot de nacht onveilig maken op een groot feest; de Tweelingen zijn er bij.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Een harde les voor de Kreeften deze week. Een actie van een poos geleden komt alsnog keihard bij u terug en niet op een leuke manier. Soms is er geen andere keuze dan stikken of slikken.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Een verandering staat op stapel voor de Leeuwen en het lijkt iets in de huiselijke sfeer te zijn. Misschien gezinsuitbreiding of een nieuwe woning?

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De sterren voorzien een spannende ontwikkeling op liefdesgebied. Een nieuwe liefde bezorgt u vlinders, maar of deze ook geoorloofd is…

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het afsluiten van een roerige periode is aan de orde voor de Weegschalen en dat kost veel energie. Nu er langzaamaan meer ruimte voor uzelf is en minder stress, moet u goed naar uw lichaam luisteren.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een familielid probeert u van advies te voorzien over een te maken keuze, maar het dringende toontje hierbij ontgaat u niet en brengt u in verwarring. Neem de tijd voor u een beslissing neemt.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Hoe lastig het ook is, beste Boogschutter, hou privé en zakelijk gescheiden, want privé-gevoelens maken u kwetsbaar en er ligt iemand op de loer die handig gebruik maakt van uw zwakte.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Heeft u een naaste verkeerd ingeschat en beoordeeld? Wees dan niet te groot sorry te zeggen. Het zal u verrassen wat zo’n spijtbetuiging teweeg brengt.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen wacht een week waarin veel diplomatie en tact vereist is. Vooral op zakelijk gebied speelt er van alles en zult u veel gesprekken voeren, waarbij u uw woorden met zorg moet kiezen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen staan onder invloed van een positief gesternte en krijgen hierdoor de kans negativiteit ver achter zich te laten. Het leven lacht u toe.