Cootje Klinkenberg – Franken

0
168
DOKKUM - Cootje Klinkenberg

DONGERADEEL – Langzamerhand maken de verschillende politieke partijen bekend wie hun lijsttrekkers worden voor de gemeenteraadsverkiezingen in het voorjaar van 2014, zo ook de PvdA Dongeradeel. Tijdens de algemene ledenvergadering van de PvdA Dongeradeel,die afgelopen dinsdagavond in Het Hellinghûs in Dokkum werd gehouden werd Cootje Klinkenberg- Franken door de leden gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Op de overige plaatsen van de kieslijst staan. 2. Johannes Bruinsma, tevens beoogd wethouder. 3. Geert Bril, 4. Bart van ‘t Veer, 5. Koop Mulder, 6. Karin van Westrhenen, 7. Henk Aartsma. 8. Gosse Geertsma en 9. Rudolf Boersma. Tijdens deze goedbezochte ledenvergadering werd ook het verkiezingsprogramma vastgesteld.