Harrie Rutgers

0
795
Zuidhorn Harrie Rutgers

Met één zetel lijkt D66 een minimale rol te spelen in de gemeenteraad van Zuidhorn, maar dat kan in de toekomst zomaar veranderen! De tussentijdse gemeenteraadsverkiezingen in diverse herindelingsmeenten hebben laten zien dat de Democraten er momenteel in den lande goed opstaan. En of je nu wilt of niet, de landelijke tendens heeft over het algemeen wel enige invloed op de lokale verhoudingen in de raad. Tel daarbij op dat de partij in Zuidhorn met Harrie Rutgers prima vertegenwoordigd is en een eventueel succes is verklaard.

Ook de komende verkiezingen zal Rutgers de kar trekken voor D66 in Zuidhorn. De Algemene Ledenvergadering van vorige week dinsdag bracht hem met een overgrote meerderheid naar voren en gaf daarnaast te kennen dat Rutgers het gedachtegoed van de partij de afgelopen jaren uitstekend heeft vertegenwoordigd. De fractievoorzitter wordt richting de verkiezingen ondersteund door de huidige steunfractieleden Matthijs Endedijk, Jan Gutman, Johan van Egten en Anton Augustijn. D66 Zuidhorn zal op donderdag 30 januari 2014 het startschot geven van haar campagne.