Jeugd geniet van speciale clinic van GasTerra Flames

0
141
Oldehove filmpje Gasterraflames-5

OLDEHOVE – Dribbelen, passen, de bal ‘stelen’ en blokken. Alle groepen vijf en zes van de drie basisscholen uit Oldehove kregen vorige week een clinic van de basketbalsterren van GasTerra Flames uit Groningen. De Groninger basketbaltrots is momenteel de nummer twee van de Dutch Basketball League en waren dus uitermate geschikt om de kinderen iets bij te brengen op basketbalgebied.

Jason Dourrisseau was een van de sterspelers die de kinderen liet zien hoe je leert basketballen. De clinic vond plaats in het kader van Health Energizer, waarbij de kinderen in de ochtend een basketbaltraining kregen en in de middag gewoon het lesprogramma werd vervolgd. Alles gebeurde in het teken van sport en bewegen, waarbij de nadruk werd gelegd op het feit hoe belangrijk sport is. Er werd genoten door de jeugd, die overduidelijk werden vermaakt door de basketballers.

 

 

Oldehove filmpje Gasterraflames-7

 

Oldehove filmpje Gasterraflames-10

 

Oldehove filmpje Gasterraflames-3