Kinder-EHBO thema tweede bijeenkomst Alders ûnderweis

0
156

TWIJZELERHEIDE – ‘Alders ûnderweis’ is een bijeenkomst voor alle ouders van kinderen van 0-12 jaar. Het doel van ‘Alders ûnderweis’ is het leggen van contacten tussen ouders/verzorgers en hun kind(eren). Onder het genot van een gratis kopje koffie/thee kunnen ouders met elkaar praten en kunnen hun kinderen ongedwongen spelen. Elke bijeenkomst heeft een thema waarbij iemand wordt uitgenodigd iets over het thema te vertellen. De tweede ‘Alders ûnderweis’ van dit seizoen wordt gehouden op donderdagmiddag 28 november. Deze middag is het thema ‘Kinder-EHBO’ m.m.v. Sietske Knobbe. De middag duurt van 13.15 tot 14.45 uur in het dorpshuis ‘de Jister’ in Twijzelerheide. Er zijn geen kosten aan verbonden. Mail voor meer informatie naar: angenieta_79@hotmail.com of linda916@hotmail.com.