Open huis Driestroomhuis de Bosk te Harkema

0
142

HARKEMA – Zaterdag 30 november stelt Driestroomhuis de Bosk van 10:00 tot 16:00 uur haar deuren open voor een ieder die geïnteresseerd is in het gezinshuis. Onder het genot van een hapje een drankje kan men kennis maken met de bewoners en de medewerkers. Driestroomhuis de Bosk bied een plek waar jongeren met een licht verstandelijke beperking kunnen opgroeien en zichzelf kunnen ontwikkelen binnen de structuur van een gezinshuis. Driestroomhuis de Bosk bied plaats aan jongeren in de leeftijd van 11 tot en met 23 jaar. Zij richten zich op jongeren met een LVB indicatie. Belangrijke onderdelen in het gezinshuis zijn onder andere saamhorigheid, geborgenheid en structuur. Ieder kind heeft recht om in een dergelijke omgeving op te groeien, zich te kunnen ontplooien en daarmee als volwassene de maatschappij in te kunnen gaan. Ongeacht zijn of haar beperking. Het motto van het gezinshuis is dan ook "onderweg van verblijf naar zelfstandigheid". Kijk voor meer informatie op de website wwww.driestroomhuisdebosk.nl. Driestroomhuis de Bosk vindt is te vinden aan De Bosk 6 in Harkema.