Tennisvereniging TSO zet zich in voor Serious Request

0
138

SURHUISTERVEEN – Tennisvereniging TSO uit Surhuisterveen zet zich in voor Serious Request. Op zaterdag 23 november en zaterdag 14 december tussen 13.00 en 17.00 uur worden auto’s gewassen tegen een vergoeding bij de Formido te Surhuisterveen en kunnen flessenbonnen en donaties ingeleverd worden bij de Albert Heijn te Surhuisterveen. Op vrijdag 20 december 2013 om 20.00 uur start de tennisvereniging met een 24-uurs tennismarathon, waarbij door tennissen geld ingezameld wordt. Tijdens deze 24-uurs marathon zijn er veilingen, kraampjes, rad van fortuin, snelheidsmeter enzovoort. Ook worden er andere acties gehouden. Op www.kominactie.nl/tsovoorsr2013 is meer informatie te vinden over de verschillende acties die gevoerd worden en kan ook gedoneerd worden voor het goede doel.