Trijnet Diephuis

0
129
Trijnet Diephuis

Woonplaats: Eenrum

Recente opleiding(en): MCTS, MCTA, MCTIP: Server Administrator

Recente werkervaring: Monteur computers en laptops, zelfstandige in de ICT

Eigenschappen: ondernemend, onafhankelijk, onderzoekend, resoluut, loyaal, pro-actief, procesmatig, logisch, analytisch, puzzelend, systematisch, kwalitatief, creatief, vindingrijk en veeleisend, geen van negen tot vijf type.

Zoekt: een baan binnen de ICT, maar zoekt ook in andere sectoren zoals de agrarische sector

Te bereiken via: telefoonnummer 0595-492093/ 06-20999901 of e-mailadres tdiephuis@gmail.com

 

Trijnet Diephuis gaat er helemaal voor. Nadat ze in 2012 wegens een reorganisatie haar baan verloor, begon ze voor zichzelf. Als eigenaar van haar eenmansbedrijf Van Wad tot Stad ICT probeert ze bedrijven en particulieren te ondersteunen op het gebied van ICT. Daar houdt het niet mee op, want Trijnet heeft zich weer helemaal laten bijscholen op dit vlak zodat haar kennis weer up to date is. Ze wil het liefst een baan in de ICT, maar staat ook zeker open voor werk in andere sectoren. Haar flexibiliteit tekent haar, ze heeft beslist geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit. Met Trijnet krijgt een werkgever een gemotiveerde, zelfstandig werkende vrouw die zin heeft om weer aan de slag te gaan. Ze zoekt een baan tussen de twintig en veertig uur. Werkgevers kunnen contact met Trijnet opnemen door te mailen naar tdiephuis@gmail.com of door te bellen naar 0595 – 492 093/ 06 – 2099 9901. Haar volledige CV staat op de website van De Streekkrant.

 

HAAR CV KUNT U HIER DOWNLOADEN

 

Ben jij ook op zoek naar een baan en wil jij deze rubriek gebruiken om onder de aandacht van werkgevers te komen? Mail dan je CV, foto en toelichting naar destreekkrant@media-totaal.nl.