Voorbereidingen voor CD Admiraliteitssjongers in volle gang

0
112
WIERUM - admiraliteitssjongers

DOKKUM – Shantykoor de Admiraliteitssjongers heeft het druk met de voorbereidingen voor de opname van haar tweede cd. Het koor, wat in 2003 is opgericht, wil haar 10-jarig jubileum bezegelen met een mooie cd. Op 22 en 23 november a.s. wordt de opname gemaakt in de Nehemia kerk te Dokkum. De eerste cd werd gepresenteerd in het voorjaar van 2009. Op de nieuwe cd komen composities van shanty- en zeemansliederen. Bijzonder is dat er ook een instrumentaal nummer wordt opgenomen geschreven door de eigen dirigent Johan Boeijenga. Sonoris uit Damwoude draagt, evenals bij de eerste cd,  zorg voor de opname en levering van de cd. De presentatie van de cd vindt plaats op 22 februari 2014 in het Bowlingcentrum te Dokkum met als afsluiter een optreden van orkest “Butterfly”. Op de website van het koor, www.shantykoordokkum.nl, is het alvast mogelijk om de cd te bestellen.