week 47

0
143

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 19 november tot en met 25 november 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Er lijkt goed nieuws aan te komen, maar u moet er wel wat voor doen om dit voordeel binnen te slepen. Met veel inzet en discipline echter, kunt u echt wat moois bereiken.

STIER (22 april t/m 21 mei): Wees verstandig in wat u de komende week zegt tegen vreemden. Het loont goed na te denken en niet te impulsief te reageren, want iemand is erop uit om u de tent uit te lokken.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Uw zorgzame karakter komt deze week duidelijk naar voren als een familielid een beroep op u doet en u dag en nacht klaar staat voor deze persoon. Stel wel paal en perk aan wat hij/zij van u kan vragen, anders houdt het nooit op.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U heeft grote behoefte een drastische verandering te maken in het leven. Zorg ervoor dat u uw plannen goed doorneemt met een naaste, hij/zij zal iets belangrijks melden.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): In een relatie spelen twee personen een rol en dat is voor de Leeuwen wel eens lastig. Het is zaak de komende week genoeg aandacht en tijd aan uw partner te besteden om onvrede te voorkomen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Het wordt een week waarin de Maagden hoognodig hun ‘comfortzone’ moeten verlaten. Als zij dat doen, zullen ze merken hoeveel winst er nog te behalen is op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het geluk lacht u toe, beste Weegschaal. De liefde viert hoogtij en zal de komende week een verdieping door maken. Bovendien komt een langgekoesterde wens uit.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Onverwacht komt een oude vriend(in) op uw pad en het blijkt dat de vriendschap moeiteloos opgepakt wordt. Wees wel op uw hoede, want wat weet u eigenlijk nog van deze persoon?

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Laat moeilijke gedachten los en kom uit die sombere cocon waar u in bent gedoken, beste Boogschutter. Het is nog nooit zo donker geweest, of het wordt weer licht, maar dan moet u het wel willen zien.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Gezelligheid kent geen tijd voor de Steenbokken en ach een drankje of twee, of meer, wat maakt het allemaal uit? U zult het later in de week wel merken als u lelijk op de koffie komt.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Laat uw creativiteit op de vrije loop als u de kans krijgt en u zult de ontspanning vinden waar u al langer naar zoekt. Een telefoontje brengt in het weekend verrassend, maar leuk nieuws.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): U zult ervaren dat als u de wereld de komende week met een open blik benaderd, er bijzondere ontmoetingen op uw pad komen. Doe uw voordeel met geboden kansen.