Auto’s op ‘groen gas’ voor duurzaam Zuidhorn

0
191
Zuidhorn Nieuw Wagenpark-6

ZUIDHORN – De gemeente Zuidhorn heeft vier nieuwe dienstauto’s aangeschaft die op groen gas gaan rijden. Wethouder Jan Oomkes nam deze wagens afgelopen vrijdag officieel in gebruik tijdens een speciaal daarvoor gepland moment. Naast de vier nieuw aangeschafte auto’s heeft de gemeente ook besloten om de vier huidige bedrijfswagens die op aardgas rijden over te laten gaan op groen gas. Daarmee wil de gemeente haar verantwoordelijkheid nemen op het gebied van klimaatbewuste bedrijfsvoering.

In het kader van de verduurzaming was het sowieso een ‘groene dag’ voor de gemeente Zuidhorn. Eerder op de dag werd de oplevering van de bouw van het huis van energieambassadeur Ingrid Beens middels een speciale plechtigheid gevierd (zie daarvoor elders deze krant).

 

 

Zuidhorn Nieuw Wagenpark-8