Douwe Egberts Waardenpunten voor de Voedselbank

0
183

REGIO – Lions Club Lits & Lauwers schiet de Voedselbank te hulp door het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De waardepunten worden door de Lions Club verzilverd voor koffie- en theeproducten. Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties met minimaal 15% te verhogen. Voor elke 500 punten krijgt de Voedselbank één pak koffie. De koffie en thee wordt verspreid over de voedselbanken in Dongeradeel, Kollumerland c.a., Achtkarspelen en Dantumadiel. Douwe Egberts-punten kunnen tot 31 december ingeleverd worden op verschillende adressen. In Anjum kan dat bij de Coop Supermarkt, in Buitenpost bij Kapenga Wonen, in De Westereen bij de Coop Supermarkt, Poiesz Supermarkt en het Gezondheidscentrum, in Kollum bij de Bruna, in Damwoude bij Wybe Bosch Fotografie, in Veenwouden bij de C1000 en Drogisterij Hengst en in Dokkum bij de Jumbo aan de Hantumerweg, Zensa Moda en ASN Installaties. Ook is het mogelijk om de punten op te sturen naar postbus 76, 9101 AB Dokkum. De Lions Club Lits & Lauwers vraagt de punten zoveel mogelijk te bundelen in bundels van 1000 punten.