Honderden lampionnen gekeurd in Ulrum

0
155
Ulrum lampionkeuring

ULRUM – Dorpsbelangen Ulrum organiseerde ook dit jaar weer de traditionele lampionkeuring tijdens Sint Maarten. Ruim 130 kinderen lieten hun creaties bij Spar Vogelzang onder loep nemen. De jury, bestaande uit Feddy van der Veer en Annegriet Fik, hadden er hun handen vol aan. De uitslag was als volgt. Bij de kinderen tot en met vier jaar werd Alieke de Boer eerste, gevolgd door Dewi Haarsma en Rick Koning. De kinderen tussen de vijf en zeven jaar moesten toezien hoe in hun leeftijdscategorie Madelief Zwartenkot de mooiste lampion bleek te hebben, terwijl Simon Beukema en Jeroen van der Zijl respectievelijk tweede en derde eindigden. Sanne Wieringa had in de categorie vanaf acht jaar en ouder de mooiste lampion. Iris Otter werd tweede en Arenda Meijering eindigde als derde.