Honderden leerlingen bezoeken Huisdierenshow

0
116
Oldekerk Filmpje Huisdierenshow

OLDEKERK – De Huisdierenshow van AOC Terra, het is zo onderhand een traditie geworden. Het was alweer de 26e editie en de basisschoolleerlingen werden met alle plezier door de leerlingen van AOC Terra rondgeleid. Het waren er ruim 300, die afkomstig waren van verschillende basisscholen konden genieten van alle bekijks waarvoor de onderwijsinstelling had gezorgd.

Wat er allemaal te zien was? Nou, van kippen tot konijnen, van koeien tot Alcapa’s. Het kon niet op. Gezinnen met kinderen, opa’s en oma’s, buurtbewoners en vele oud-leerlingen namen een kijkje en genoten van de opgezette modelboerderijen. En het weer? Dat kon haast niet beter. Een helder blauwe lucht en een waterig zonnetje zorgden voor uitstekende omstandigheden in Oldekerk.

 

Oldekerk Filmpje Huisdierenshow-2 Oldekerk Filmpje Huisdierenshow-3 Oldekerk Filmpje Huisdierenshow-4