Joke Nanninga

0
340
Noordhorn inbeeld Joke

Het Zuidhorn Amateur Toneel doet een oproep aan liefhebbers van toneel en klucht om zelf mee te gaan doen. De vereniging heeft namelijk haar ledenstop opgeheven, omdat er weer enkele plaatsen vrij zijn gekomen op de planken in Zuidhorn. Het ZAT is een actieve club toneelspelers en brengt diverse voorstellingen per jaar op de bühne.

“We hebben de ledenstop inderdaad opgeheven”, vertelt Joke Nanninga namens de vereniging. “We hadden in die periode veel mensen die wilden spelen, maar enkelen hebben minder tijd en we hebben ook te maken met leden die minder vaak komen. Dus zijn we op zoek naar nieuwe aanwas. Van jong tot oud, iedereen is welkom. Wel is het belangrijk dat je plezier hebt in toneelspelen.”

Belangstellenden, zowel met als zonder ervaring, zijn altijd welkom om een keer een kijkje te komen nemen, zo laat Nanninga weten. “We spelen hele verschillende stukken, waarbij humor vaak wel de boventoon voert. Vaak gaat het om een klucht op het gebied van komedie en dat zorgt ervoor dat zowel de spelers als het publiek geniet.”

Zuidhorn Amateur Toneel nodigt geïnteresseerden dan ook zeker uit om eens te proeven aan het toneelspelen. Iedere dinsdagavond wordt er gerepeteerd in zalencentrum Balk voor het stuk ‘Amateurs’, waarmee de toneelclub in februari en maart op de planken staat. Voor meer informatie en opgave kunnen geïnteresseerden terecht bij Joke Nanninga, te bereiken via 0594 – 502 685.