Kerstsprokkelfair trekt wederom veel bezoekers

0
177
Filmpje - kerstsprokkelfair 1

RYPTSJERK – Het is inmiddels traditie in Ryptsjerk, voorafgaand aan de decembermaand wordt in De Vertakking ieder jaar de Kerstsprokkelfair gehouden in Anton Pieck-stijl. Meer dan veertig standhouders stonden geheel in Anton Pieck-stijl gekleed drie dagen lang in De Vertakking voor deze kerstmarkt. Op de overdekte Kerstsprokkelfair kon men genieten van een hapje en een drankje, live muziek, alvast inkopen doen voor Sinterklaas en Kerst en demonstraties en modeshows bekijken. Er werden onder andere bloemschikdemonstraties gehouden en demonstraties met een sokkenbreimachine uit 1920. Veel bezoekers wisten de gang naar Ryptsjerk te vinden.

 

 

Filmpje - kerstsprokkelfair 2 Filmpje - kerstsprokkelfair 3 Filmpje - kerstsprokkelfair 4