Paul Maasbommel

0
2104
Paul Maasbommel

KOLLUMERLAND C.A. – De lijsttrekkers van de verschillende politieke partijen worden beetje bij beetje bekend gemaakt. Ook de PvdA in Kollumerland c.a. heeft laten weten wie bij hun de kar gaat trekken. Paul Maasbommel, wethouder in de gemeente, wordt hun lijsttrekker voor de verkiezingen van komend voorjaar. Hij is niet een onbekende in de gemeente, al sinds 1998 vervuld hij diverse functies binnen het afdelingsbestuur van de Partij van de Arbeid in Kollumerland. Op de kieslijst van de PvdA Kollumerland staan ook twee nieuwe, jonge gezichten. De 22-jarige Kevin Merkus uit Kollum staat op nummer vier op de kieslijst en de 24-jarige Marco Keizer uit De Triemen staat op nummer vijf. Laatstgenoemde zal tot de verkiezingen actief zijn als campagnecoördinator. De complete lijst: 1. Paul Maasbommel (Kollum) 2. Sjoerd Keizer (de Triemen) 3. Jikke Cuperus (Kollumerzwaag) 4. Kevin Merkus (Kollum) 5. Marco Keizer (de Triemen) 6. Bennie Wiersinga (Kollumerzwaag) 7. Annette Dam (Munnekezijl) 8. Rudy Heins (Kollum) 9. Berend Jongstra (Kollum)10. Wim Oosterhuis (Westergeest) 11. Anne de Vries (Kollum) 12. Rik Schaafstal (Kollumerzwaag)13. Netty Posthumus (Kollum).