Rockband Little Queen of Spades in Dorpshuis Den Horn

0
3601
Little Queen of Spades

DEN HORN – De rockband Little Queen of Spades zal op vrijdagavond 29 november de bühne van het dorpshuis in Den Horn beklimmen. De vermaarde band bestaat al twintig jaar en heeft een geheel eigen stijl welke tegen Oldskool, rock eind jaren ’60, beginjaren ’70, aanhangt. Ze zullen, naast een aantal covers, veel nummers van hun nieuwe cd ‘Go back and rewind’ spelen. Gevraagd naar hoe het Dorpshuis dit optreden toch voor elkaar heeft gekregen, geeft Dick van der Vegt, barcommissielid en initiatiefnemer van dit optreden in het dorpshuis aan, dat het zeker meehelpt dat één van de bandleden in het dorp zelf woont. Om een breed publiek te dienen, staan er de komende tijd volgens hem zeer uiteenlopende activiteiten op het programma. “Zodat iedereen in het dorp op enig moment aan zijn of haar trekken komt”.

In overleg met de band is de toegang deze avond geheel gratis. De nieuwe CD wordt ook verkocht op de avond zelf (voor een unieke prijs van slechts 10 euro ) en een deel van de opbrengst komt zelfs weer ten goede aan het dorpshuis. De zaal gaat open om 20.00 uur, het optreden vangt aan om 20.00 uur.