V. V. Kollum kan nog veel stemmen gebruiken

0
130

KOLLUM – V.V. Kollum is nog steeds in de race voor een flinke bijdrage voor de bouw van twee kleedboxen van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation. Momenteel staat de voetbalclub uit Kollum op de tweede plaats, achter een vereniging uit Gelderland. V.V. Kollum is hard bezig om extra stemmen te verwerven. Zo waren zij afgelopen weekend aanwezig bij wedstrijden van V.V. Buitenpost en de Harkemase Boys om ook daar stemmen te verwerven. ‘Ook de tegenpartij heeft er baad bij dat wij nieuwe kleedboxen krijgen. Ook zij zullen zich dan kunnen omkleden in goede kleedboxen, die aan de eisen van deze tijd voldoen,’ vertelde voorzitter Bauke Schat al eerder aan De Streekkrant Fryslân. Momenteel ligt V.V. Kollum nog zo’n tweehonderd stemmen achter de huidige nummer één. ‘We kunnen elke stem gebruiken.’ Wanneer V.V. Kollum wint, krijgen zij van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation een bedrag van €18.750 euro voor de bouw van de kleedboxen. Stemmen op V. V. Kollum kan via de website www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl/projecten. Om te stemmen hoeft alleen een emailadres ingevuld te worden en de stem vervolgens bevestigd te worden. Stemmen kan tot 20 december.