Week 48

0
358

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 26 november tot en met 2 december 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Al langere tijd werkt u naar een bepaald resultaat toe, maar nu het dichterbij komt, vraagt u zichzelf af of het nog altijd is wat u voor ogen heeft. Soms loont het om doelen bij te stellen, een goede tip zal komen van een ouder familielid.

STIER (22 april t/m 21 mei): Als een roepende in de woestijn blijft u deze week uw mening verkondigen zonder ook maar enige reactie te krijgen. Pas in het weekend beseft u waar het fout gaat.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U beschikt over energie voor tien en verzet daarom bergen werk. Uw werkzaamheden concentreren zich vooral in en om het huis, dus van schoonmaak tot klusjes, u werkt het allemaal weg deze week.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Pas op dat u niet te impulsief te werk gaat de komende week. Een miskoop is snel gedaan en een verkeerde uitspraak kan u juist nu te makkelijk ontglippen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Problemen tussen u en uw geliefde blijken niet makkelijk op te lossen en sluimeren daarom de hele week in uw hoofd. Concentratieproblemen laten niet lang op zich wachten.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Beste Maagd, denk niet te luchtig over een gokje, want uw geluk raakt zo langzaamaan op. Wanneer een naaste u goede raad geeft, sla deze dan niet zomaar in de wind. Helemaal opvolgen hoeft u het niet, maar er zit zeker een kern van waarheid in.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het heeft geen zin om telkens zorgen te hebben voor de dag van morgen. Probeer bij de dag te leven en te genieten van wat u heeft, zonder daarbij te vrezen voor wat er kan komen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het lijkt wel alsof u deze week een engeltje op uw schouder heeft zitten. Op het nippertje redt u zich uit de meest lastige situaties.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Wanneer u om raad wordt gevraagd, houdt u een goede vriend(in) zonder pardon een spiegel voor. Hoewel het lijkt dat uw aanpak in eerste instantie slecht valt, verrast deze persoon u later in de week.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): De Steenbokken zijn in staat negatieve gedachten los te laten en de zinnen te verzetten. De positieve ‘flow’ waar u in terecht komt, werkt door op alle fronten in uw leven.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Plannen die al lange tijd in de ijskast staan, kunnen daar eindelijk uitgehaald worden. De Watermannen hebben de mogelijkheid zichzelf te ontplooien of het nou is in een nieuwe functie, een andere hobby of wat voor uitdaging dan ook.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Maak het uzelf niet te makkelijk de komende week. Juist als u uzelf dwingt net een stapje verder te gaan, zult u gemakkelijk veel kunnen bereiken.