Buitenpost winnaar DHW-futsaltoernooi

0
127
Voetbal : Drachten : Drachtster Boys - Harkemase Boys : Hoofdklasse C 2013/2014 :

BUITENPOST – Het DHW-futsaltoernooi dat in de kerstvakantie plaatsvond is gewonnen door Buitenpost. In de allerlaatste seconde van de verlenging van de finale van het DHW toernooi in Surhuisterveen, schoot Pieter Henstra zijn team zaterdagavond naar een 2-1 overwinning op Harkemase Boys. Met deze overwinning mocht het team van Buitenpost de wisselbeker en een bedrag van €1000,- mee naar huis nemen. Twintig teams uit voornamelijk Achtkarspelen en Kollumerland deden mee aan dit evenement. Vier voorrondepoules moesten uitwijzen welke acht ploegen uit mochten komen in de finales. In poule A gingen uiteindelijk Trynwâlden en De Golden Oldies door. Poule B werd gedomineerd door Harkemase Boys wat zich middels vier overwinningen probleemloos plaatste. Harkema Opeinde was de tweede finalist uit deze poule. WTOC en Buitenpost kwamen uit poule C en uit poule D kwamen ’t Fean’58 en ASC.