Contracten triatleten uit Surhuisterveen verlengd

0
137

De uit Surhuisterveen afkomstige triatleten Trudy Veenstra (22) en Anton Theo Borger (27) hebben onlangs hun overeenkomst met de Stichting Triatlon Noord verlengd. Na een succesvol eerste seizoen proberen beide atleten hun triatlontalent verder uit te bouwen. Trudy Veenstra kan terug kijken op een mooi seizoen. Ze begon haar wedstrijdprogramma met een eerste plek bij de crossduathlon in Norg. Tijdens de thuiswedstrijd in Surhuisterveen, de Feanster 40, legde ze beslag op een tweede plaats. In Stiens werd ze derde bij het NNK (Noord Nederlands Kampioenschap). Anton Theo Borger kan met een achste plaats tijdens de triatlon in Heerenveen, de vijfde plaats bij de Feanster 40 en een vijfde stek op Ameland ook terug zien op een mooi seizoen. De twee kijken uit naar een mooi nieuwe seizoen. Anton Theo start op 25 januari met de crossduathlon in Heerenveen en Trudy‘s eerste wedstrijd is de crossduathlon van Norg op 16 februari.