Eerste lustrum voor nieuwjaarsloop van VV Kollum

0
1452
Filmpje - crossloop kollum 2

KOLLUM – Het eerste lustrum van de nieuwjaarsloop van VV Kollum werd afgelopen zaterdag gevierd. Voor de vijfde keer organiseerde de voetbalvereniging uit Kollum de nieuwjaarsloop en wandeltocht. Voor de wandelaars was er een route uitgestippeld van tien kilometer met halverwege een koek- en zopietent voor een versnapering. Voor de jongeren was er de nieuwjaarsloop, waar voetballers van de F-, E- en D-pupillen en de C-junioren en meisjes aan mee konden doen. Voor A- en B-junioren, damesleden, seniorleden en overige liefhebbers was er de trimloop van 8 kilometer. Patrick Boorsma, winnaar van de trimloop van vorig jaar, wist ook deze trimloop het snelste af te leggen met een tijd van 29.58. Dit was tevens een parcoursrecord.

 

 

Filmpje - crossloop kollum 3

 

Filmpje - crossloop kollum 4

 

Filmpje - crossloop kollum 1