Gosse van der Meer – In beeld

0
244
Surhuizum - Gosse van der Meer

SURHUIZUM – Tijdens de Internationale Centrumcross in Surhuisterveen verscheen Gosse van der Meer uit Surhuizum aan de start in een nieuw tenue. De renner van Feenstra Felt heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Surhuizumer veldrijder/mountainbiker heeft met Van der Heide Bliksem beveiliging uit Kollum een sterke partij gevonden om hem te steunen in zijn poging om de veldrittop te bereiken.  Het bedrijf voelt een grote verbondenheid met de jonge veldritrijder. Daarnaast behoudt Gosse van der Meer de andere sponsoren van het mountainbiketeam. Om deze nieuwe constructie mogelijk te maken is vanaf 1 januari een nieuw landelijk discipline team bij de KNWU geregistreerd onder de naam Van der Heide Off Road Team. Tijdens de Centrumcross, die volgens Gosse loodzwaar was, stonden veel mensen speciaal voor Gosse langs de kant. ‘Met zoveel support langs de kant kun je niets anders doen dan met een goed gevoel terug kijken op de Centrumcross. De support deed me goed!’ liet Gosse later weten op Twitter. Hij kwam uiteindelijk als zevenentwintigste over de finishstreep.