Opnieuw ludiek protest LIJN 30 tegen racende ‘oliebollen’

0
356
Warfhuizen filmpje 30-5

WARFHUIZEN – Het eerste protest in oktober zorgde al voor de nodige publiciteit, en LIJN 30 besloot daarop onverdroten voort te gaan met haar kruistocht tegen de verkeerssnelheid. Volgens de initiatiefnemers is 30 echt de maximumsnelheid wat geschikt is voor het dorp, om het op die manier nog enigszins leefbaar te houden. Vorige week was het tijd voor alweer het derde statement.
De racende ‘oliebollen’ waren opnieuw onderwerp van gesprek. Verkeersdeelnemers die de brug aan de Baron van Asbeckweg in het dorp passeerden kregen een warm welkom in de vorm van oliebollen en zowaar een koor. Daarbij werd er speciale aandacht geschonken aan het vrachtverkeer die de dorpsstraat passeerde, want volgens de initiatiefnemers veroorzaakt die laatste groep trillingen op de wierde, met schade aan de huizen tot gevolg. Kortom, het protest zal in Warfhuizen nog wel even voortduren. Te beginnen op 30 januari aanstaande.

 

 

Warfhuizen filmpje 30-6

 

Warfhuizen filmpje 30-7

 

Warfhuizen filmpje 30-11