B-selectie Harkemase Boys traint onder leiding van Jan ten Hage

0
776
Harkema - trainer B-elftal

HARKEMA – Jan ten Hage wordt volgend seizoen de opvolger van Roel Tuinstra als trainer van de B-selectie van Harkemase Boys. De 58-jarige Ten Hage voetbalde bij sc Cambuur en daarnaast ruim 300 wedstrijden in de hoofdmacht van Harkemase Boys en vierde als oefenmeester grote successen met hoofdklasser Urk. Daarnaast was de Harrekiet trainer van onder meer Drachtster Boys. De laatste jaren was hij trainer van Rottevalle. ‘Ik zie veel mogelijkheden met deze jonge groep spelers en ik hoop dat ik ze naar een hoger niveau kan brengen. De ambities die door de club zijn uitgesproken spreken mij aan en ik wil graag mijn bijdrage leveren aan het uitgestippelde beleid,’ aldus Ten Hage. Het bestuur Harkemase Boys is content met de aanstelling van Ten Hage. Volgens kandidaat-bestuurslid technische zaken Jan-Harm Schippers past Ten Hage precies bij de ambities die de vereniging heeft met de B-selectie. Schippers: ‘Wij wilden een trainer met de benodigde diploma’s en die hebben we met Jan zeker gevonden. Daarnaast heeft hij een karrenvracht aan ervaring en hij komt uit Harkema en kent de club, wat hebben wij nog meer te wensen?’ Op de foto, gemaakt door Pieter van der Woude, is Jan ten Hage in actie bij zijn huidige club Rottevalle.