De Meeuwen Dames 1 verliest van Oranje Nassau

0
302
DSK_STRK-p21.pdf - Adobe Acrobat Pro
ZUIDHORN – In een leuke, en bij vlagen uitstekende wedstrijd, verloor De Meeuwen Dames 1 met 3-1 van Oranje Nassau. De eerste set werd nog met 25 – 22, maar tegen het einde van de tweede set trok ON het initiatief geleidelijk naar zich toe. De tweede set ging lang gelijkop, totdat ON het tweede setpunt in haar voordeel wist te beslissen na een technische fout aan de kant van De Meeuwen: 26 – 24. De derde en vierde set was het verschil echter te groot en deze gingen dan ook beide met 25 – 16 verloren.

De volgende thuiswedstrijd van Dames 1 is op zaterdag 25 januari om 17:00 uur tegen De Bevers. Naast Dames 1 speelt die dag alleen Meisjes B3 in Quicksilver S. Op zaterdag 15 februari is er weer een volledig thuisprogramma. De volleybalspeeltuin en de jeugd beginnen dan om 10:30 uur. Dames 1 speelt om 16:30 uur tegen DIO Oosterwolde 1, en Heren 1 komt om 18:30 uur in actie tegen Merna 1.