Groningen kiest massaal voor Zwemcentrum Zuidhorn

0
207

ZUIDHORN – Het concept van Zwemcentrum Zuidhorn is gekozen tot het beste zwemconcept van Nederland. Het zwemcentrum Zuidhorn werd beoordeeld op de kwaliteit van de lessen, creativiteit en beoordelingen van klanten. Na de opening in april heeft Zwemcentrum Zuidhorn zowel provinciaal als landelijk naamsbekendheid weten te krijgen.

Niet enkel de inwoners van gemeente Zuidhorn kiezen grootschalig voor dit nieuwe bad, maar ook komen er verbazingwekkend veel klanten uit de stad Groningen, gemeente Grootegast en gemeente Winsum. De reden hiervoor is de kwaliteit van het zwemonderwijs bij dit zwembad. Dit aspect wordt gewaarborgd door in kleine groepen van 3 tot maximaal 6 kinderen de zwemlessen te verzorgen.

Ook de communicatie met de ouders over de vorderingen van ieder kind verloopt uitstekend. Er is ten alle tijde gelegenheid voor de ouders om vragen te stellen en terugkoppeling te krijgen over de vorderingen van de kinderen. Daarnaast verloopt een aanmelding erg soepel omdat Zwemcentrum Zuidhorn geen wachtlijsten aanhoudt. De unieke elementen zie je zelfs terug in de watertemperatuur (32 graden). Het bad wordt daarnaast gereinigd met zoutelektrolyse (geen chloortoevoegingen)en is daarom milieuvriendelijk.

Tevens biedt zwemcentrum Zuidhorn een diplomagarantie. Hierdoor kunnen mensen voor een vast bedrag onbeperkt zwemlessen volgen totdat de diploma’s behaald worden. Het Zwemcentrum Zuidhorn is aangesloten bij ENVOZ, waardoor de diploma’s internationaal erkend. Binnen de gemeenten Zuidhorn en Grootegast zijn zij dan ook de enige die deze stempel dragen. De meeste zwembaden zijn aangesloten bij  de zogeheten “noc-nsf”. De diploma’s van deze bond zijn alleen in Nederland erkend.

Alle inwoners van provincie Groningen krijgen de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend hun kind in te plannen voor een proefles of intake. Door de grote hoeveelheid aanmeldingen gaat zwemcentrum Zuidhorn in de nabije toekomst ook op zondag zwemlessen verzorgen. Het unieke zwemconcept zorgt ervoor dat het succes in Zuidhorn met de dag groeit.

Op zaterdag 18 en zondag 26 heeft zwemcentrum Zuidhorn open dagen. Iedereen kan dan de sfeer komen proeven en informatie krijgen over het unieke concept.