Huizenga Keukenstyle verhuisd naar Drachten

0
171
Drachten - huizinga keukenstijl

DRACHTEN – Het bekende keukenbedrijf Huizenga Keukenstyle uit Zwaagwesteinde is deze week verhuisd naar Drachten. De afgelopen weken is de showroom in Zwaagwesteinde leeg verkocht en dinsdag werden de deuren geopend aan de Florijn 5 op bedrijventerrein Nijtap, vlak naast de nieuwe Karwei bouwmarkt. Huizenga zet na 40 jaar het familiebedrijf voort in een plaats veel centraler in de provincie en is daardoor nog beter bereikbaar voor haar klanten. De showroomruimte is bijna verdubbeld. Het assortiment is zeer breed; van tijdloze, scherp geprijsde keukens tot een eigen collectie maatwerk keukens in massief hout. De ondernemers hebben er in de afgelopen tijd veel energie ingestoken om de gemoedelijke sfeer van ‘De Westereen’ over te brengen naar de nieuwe locatie. Sybo Huizenga: ‘In Zwaagwesteinde hadden wij een gezellige winkel met een heel eigen sfeer, veel mensen waarderen dat dus die sfeer hebben we mee proberen te nemen, ook werken we met hetzelfde team vakmensen.’ Kijk voor meer informatie op www.keukenstyle.nl.