Jelle Boerema

0
195
DSF_FRIE-p19.pdf - Adobe Acrobat Pro

WARFSTERMOLEN – In het dorpshuis van Warfstermolen heeft de VVD afdeling Kollumerland haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 vastgesteld. Lijsttrekker is de huidige wethouder Jelle Boerema. Nummer twee is de huidige fractievoorzitter Sieb Nieuwenhuis. De nummers drie en vier zijn de nieuwkomers Brant Visser uit de Triemen en Anne Koster uit Oudwoude. Verder staan op de kieslijst in volgorde van hoog naar laag: Eppie Klaver, Aaltje Dijkstra – Wijbenga, Rita de Jong, Ieteke Rekker – Beerda, Tom Fokkema, Rob Hartmans van de Rijdt, Dennis Huisinga, Petra Hartmands van de Rijdt, Jan Andries Hummel, Martin Starkenburg, Henderik van der Wal, Aaltje Rispens, Froukje Wijbenga – Van der Meij en Bartele Bosma, een totaal van achttien namen. Op de ledenavond is ook het programma bekendgemaakt waarmee de verkiezingen ingegaan wordt. Het motto van het programma luidt: ‘Vol Vertrouwen Doorgaan’.