Jonge acrobaten stelen show in Zuidhorn

0
859
zuidhorn santelli voorstelling 3

ZUIDHORN – Met professionele acts, een heuse minitrapeze en uitstekende presentatie hebben de jongens en meiden van Jeugdcircus Santelli de bezoekers van het Cultureel Centrum in Zuidhorn laten genieten. Het circus kreeg van het centrum nogmaals de ruimte om zich te presenteren, nadat Santelli twee jaar geleden ook al te gast was. De jonge acrobaten verrasten met taal en beweging door gedichten, mime en circus met elkaar te combineren.

Het gebeuren vond afgelopen zaterdag plaats, waarbij de jonge acrobaten zich van hun beste kant lieten zien. Santelli bestaat al sinds 1962 en heeft al op talloze nationale en internationale podia gestaan. Kortom, er stond Zuidhorn een ware topact te wachten en de jongens en meiden van Santelli maakten dit meer dan waar.

 

 

zuidhorn santelli voorstelling 4

 

zuidhorn santelli voorstelling 5 

 

zuidhorn santelli voorstelling 7