Nieuwjaarsreceptie zorgt voor feest in Den Horn

0
149
Nieuwjaarsreceptie Zuidhorn

ZUIDHORN – Ze stonden er vorige week maandag uitstekend op, getuige deze foto van wethouder Bert Nederveen. De overige leden van het college, burgemeester Bert Swart en de wethouders Jan Oomkes en Fred Stol hadden het prima naar de zin. Naast de traditionele Nieuwjaarsspeech van Swart, maakte de jury bekend wie de traditionele Leefbaarheidsprijs 2013 zou winnen. Deze ging naar de inwoners van Den Horn, omdat deze het dorp op een positieve wijze op de kaart willen zetten. Stichting het Dorpshuis runt het dorpshuis, Stichting Vrienden van het Kerkje droegen bij aan de restauratie van het kerkje en Stichting Den Horn online vierde haar vierde verjaardag. Kortom, alle reden om de Den Hornsters de prijs te overhandigen. Gefeliciteerd!