Arno van der Heyden

0
188
DSK_STRK-p11.pdf - Adobe Acrobat Pro

Aanstaande zaterdagavond staat Arno van der Heijden (onder andere bekend van RTV Noord) op de planken in het dorpshuis van Den Horn. Hij speelt de cabaretvoorstelling Zo. Het gaat over vriendschap, warmte, internet, social media en echt contact met uw naasten.

Het is dan ook niet zomaar een voorstelling, niemand minder dan theatercoryfee Jacques d’ Ancona geeft een erg hoge waardering voor deze show. Met Arno van der Heyden staat er een zeer veelzijdige act te wachten. Van cabaretier, chansonier, presentator, spreekstalmeester, acteur tot ‘stem’, hij kan het allemaal. Daarom zijn de betrokkenen bij het dorpshuis van Den Horn ook zo blij met zijn komst. Voor deze voorstelling zijn alleen aan de zaal op de avond zelf kaarten te verkrijgen. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Kaartje kost (inclusief 1 gratis consumptievoorafgaand aan de voorstelling) slechts € 7,50.

Kijk ook op: www.dorpshuisdenhorn.nl in de nieuwsbrief voor meer informatie.