Binnen drie minuten is ‘koekoek’het doel!

0
85
Sebaldeburen filmpje Pannatoernooi

SEBALDEBUREN – Het pannatoernooi in de sporthal in Sebaldeburen is een daverend succes gebleken. Bijna 90 deelnemers, jongens en meisjes variërend in de leeftijd van 6 tot en met 19 jaar probeerden op alle mogelijke manieren hun tegenstander een panna te geven. Per leeftijdscategorie werden er wedstrijdjes van drie minuten gevoetbald, terwijl de meiden hun eigen competitie hadden. Gaf iemand zijn of haar tegenstander een panna (de bal door de benen van de tegenstander spelen), dan was de wedstrijd direct afgelopen. Naast het pannatoernoei, dat overigens haar eerste editie kende, was er ook een voetbalflipper waarbij het ging om de hoogste score. Alle deelnemers gingen met een attentie naar huis, terwijl de organisatie werd geroemd om het neerzetten van een dergelijk prachtevenement. De nieuwe Lionel Messi is nog niet gevonden, maar de bewegingen waren in ieder geval erg creatief!