Gerrit Breteler met Clara Rullmann in de Kloosterkapel

0
176
DSF_FRIE-p07.pdf - Adobe Acrobat Pro

SIJBRANDAHÛS – Op zondagmiddag 2 februari vanaf 15.30 uur zal Gerrit Breteler in de Kloosterkapel in Sibrandahûs optreden. Gerrit Breteler zal dan zijn Friese krakers ten gehore brengen. Maar ook Tom Waits en Leonard Cohen nummers en Ierse traditionals zijn dan te beluisteren. Het belooft een nieuwsgierig optreden te worden van Gerrit Breteler, die begeleid wordt door Clara Rullmann op de piano. Gerrit Breteler is inmiddels een begrip in Friesland. Veel mensen zijn naar de voorstellingen Krimp, Katarsis en Kredo geweest, allen geschreven door Gerrit Breteler. Clara Rullmann is in Friesland met name bekend van het Iepenloftspul in Jorwert. De entree voor het concert is 7.50 euro en het eerste kopje koffie is gratis. Het kerkje is open vanaf 15.00 uur en het concert is plusminus 17.30 uur afgelopen.