Geslaagd Nieuwjaarskamp van Let’s Go

0
183
LUTJEGAST - Let's Move

LUTJEGAST – Van vrijdag op zaterdag organiseerde de jeugdclub Let’s Go van gymnastiekvereniging Let’s Move Grootegast/ Lutjegast een kamp. Dit Nieuwjaarskamp was bedoeld voor de leden van groep 7, 8 en de 12+ groep. Als kennismaking deden de leden verschillende spelen. Zoals het vertrouwensspel. Na de spelen was het tijd voor de Schrik me rot-tocht. Met een plattegrond werden de groepen op weg gestuurd. Onderweg werden ze opgeschrikt door verschillende personen. Nadat iedereen weer binnen was, was er tijd voor een kopje soep met een broodje. De avond was toen nog niet voorbij. Elke groep moest een toneelstuk voorbereiden en dit tonen aan de rest van de groepen. Daarna werd er nog niet geslapen, maar was er nog tijd voor een film. Na een nachtje met zeer weinig slaap werd er na het ontbijt een speurtocht gedaan. Tijdens deze tocht moest elke groep redelijk moeilijke vragen oplossen. Na de tocht over het Laarzenpad van Lutjegast konden de magen gevuld worden met pannenkoeken. Met volle buiken was het tijd om naar huis te gaan.