PvdA afdeling Zuidhorn trapt campagne af in Saaksum

0
128
campagneaftrap

ZUIDHORN – Met enthousiasme trok het campagneteam van PvdA afdeling Zuidhorn naar Saaksum om vanuit het dorpshuis Heralmahuus de bekende ‘fotoshoot’ te maken voor de website en andere persmomenten. Ondanks dat het weer wat tegen zat, was er van negatieviteit geenszins sprake. Onder het genot van een kopje koffie en ‘kouke’ werden de aanstaande campagneactiviteiten besproken. “Het is ook altijd gezellig, wanneer je met zijn allen, buiten de inhoudelijke discussies, eens met elkaar kan bijpraten”, aldus Jan Oomkes die geïnspireerd door de opstelling van de toneelvereniging een pruik opzette en een opzienbarende vergelijking toonde met zanger Armand. Mark Veenstra, de huidige lijsttrekker, is blij met de nieuwe lijst, een mix van ervaring, leeftijd en achtergrond, en met de nodige steun van de huidige fractie en wethouder, zal de PvdA zich sterk blijven maken op het sociale domein. Samen met wethouderskandidaat Machiel van der Schaaf zal de nieuwe fractie zich sterk inzetten op het behoud van voorzieningen in de kernen van de gemeente Zuidhorn, alsmede het uitvoeren van de door dorpsbelangen ontwikkelde dorpsvisies, vandaar ook de titel van het verkiezingsprogramma: ‘Sterk tot in de Kern’.