Voedingscoach vertelt tijdens ‘Alders ûnderweis’

0
142

TWIJZELERHEIDE – Bij alweer de derde bijeenkomst van ‘Alders ûnderweis’ op donderdag 30 januari in Twijzelerheide komt voedingscoach Corrie Nauta vertellen over hoe het als gezin gezellig kan blijven aan tafel. Alders ûnderweis is een bijeenkomst voor alle ouders van kinderen van 0-12 jaar. Het doel is het leggen van contacten tussen ouders en verzorgers en hun kinderen. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kunnen ouders met elkaar praten en kunnen de kinderen ondertussen ongedwongen spelen. Elke bijeenkomst heeft een thema waarbij iemand wordt uitgenodigd iets over het thema te vertellen. Alders ûnderweis wordt gehouden op donderdagochtend 30 januari in dorpshuis de Jister aan de Bjirkewei 103-A van 9.30 tot 11.00 uur. Mail voor meer informatie naar angenieta_79@hotmail.com of linda916@hotmail.com.